„Szemenszedett bölcsességek”

Utolsó módosítás: 2018.05.22 10:23

2017-05-25

Kedves Kollégáim!
 

Állatorvos körökben rólam eléggé köztudott, hogy régi hobbim a magvas gondolatok gyűjtése. Örömömre szolgál, hogy közeledve nyolcvanhetedik születésnapomhoz azzal a hírrel lephetem meg egyetemünk minden munkatársát, hogy az idei Ünnepi Könyvhéten (június 8-11.) megjelenik „Szemenszedett bölcsességek” című aforizma és idézet gyűjteményem negyedik része, amely 224 oldalon az utolsó 7 év gyűjtésének új anyagát tárja az olvasó elé. Bízom benne, hogy a könyvben olvasható gondolatok nemcsak érdekfeszítőek és szellemi felüdülést szereznek az olvasónak, hanem hasznosak is, mert tágítják látókörét, és segítik eligazodását az élet és mai világunk bonyolult jelenségei között.

A könyv könyvesbolti forgalomba 2690 forintos áron kerül, és már most megrendelhető online a Bookline-nál és a Librinél 20% kedvezménnyel. Megjelenése (június 8.) után a könyv megvásárolható lesz minden nagyobb könyvesboltban és könyves webáruházban, valamint néhány hétig egyetemünk könyvtárában is (telefon: 4784-226), ez utóbbi helyen 2000 forintos kedvezményes áron.

Aki igényt tart rá, annak szívesen dedikálom a példányát az Ünnepi Könyvhéten, június 9-én, pénteken, 17 órától a Vörösmarty téren (a Váci utca elején), az Atlantic Press Kiadó 142. sz. pavilonjánál, ahol a könyv 20%-kal csökkentett áron megvásárolható.

 

Dr. Kassai Tibor
professzor emeritus