Tavaszváró az Equus Klubban

Utolsó módosítás: 2018.12.15 03:10

2018-03-01

Márciusban indítottuk útjára a „Vet Events – Tudomány és kultúra az Állatorvostudományi Egyetemen” című eseménysorozatunkat, amelynek keretében minden hónapban különböző szórakoztató, könnyű zenei és kulturális programokkal várjuk az egyetem diákjait.

A „Vet Events” első eseménye egy rendhagyó kezdeményezéssel indult: az „Ismerd meg oktatóidat” talkshow ambiciózus célja, hogy a jövőben az egyetem minden tanszékvezetőjének bemutatkozási lehetőséget biztosítson, ahol kötetlenül mesélhetnek szakmai sikereikről, tapasztalataikról, egyetemi éveikről, terveikről és céljaikról. Elsőként Dr. Bartha Tibor rektorhelyettes és Dr. Mándoki Míra, a Patológiai Tanszék vezetője mesélt, akiknek a képes beszámolóját a jelenlévő diákok kitörő örömmel fogadták.

A talkshow-t követően Járai Márk, a többszörös Fonogram díjas Halott Pénz hiphopformáció énekese, gondoskodott az igazi klubhangulatról. Járai Márk másfél évvel a diplomaosztó előtt hagyta ott a fogorvosi egyetemet, hogy a zenei pályájára koncentrálhasson: „Szerencsésnek érzem magam, hogy csak a zenével foglalkozhatok. Az ilyen kis klubkoncertek pedig, mint amilyen ez az Equus klubos is volt, különösen fontosak, hiszen ez a családias hangulat, a közös fröccsözések és éneklések a hallgatósággal mérhetetlen energiákat szabadítanak fel.” – mondta Márk a koncert után.

Mindenkit szeretettel várunk a „Vet Events” következő eseményére is a március 7-én 17 órától kezdődő Egyetemtörténeti Kiállítás ünnepélyes megnyitójára és a XII. Állatorvosi Hallgatói Koncertre.

A rendezvényen készült képek az alábbi linken elérhetőek.