Kulcsárné dr. Petrilla Janka

Utolsó módosítás: 2016.08.02 14:10
NévKulcsárné dr. Petrilla Janka
Tanszék
Biokémiai OsztályPhD-hallgató
Élettani és Biokémiai TanszékPhD-hallgató
E-mail
Kattintson ide a megjelenítéshez
Telefon(1) 478 4161
Mellék(1) 478 4100 / 8436
HelyC épület földszint 1

Bemutatkozás

2006-ban kezdtem el az egyetemet, tudományos diákköri munkámat – melyet a SZIE-ÁOTK Járványtani és Mikrobiológiai Tanszékén készítettem Sertés Circovírus kimutatása rágcsálókban címmel – 2010 őszén adtam elő. Az Élettani és Biokémiai Tanszéken negyedév végétől már tartottam magyar és angol gyakorlatokat, mint hallgatói demonstrátor. Állatorvosi diplomámat 2012 februárjában vettem át, majd a végzést követően itt kezdtem el dolgozni. Jelenleg Állatorvosi biokémia gyakorlatokat tartok magyar és angol nyelven, és részt veszek az Összehasonlító biokémia előadások és szemináriumok, valamint Biológiai kémia előadások tartásában a biológus MSc és BSc képzésben. Emellett folyamatosan részt veszek a Dr. Neogrády Zsuzsanna vezette kutatócsoportunk munkájában.

Publikációs lista (MTMT): https://vm.mtmt.hu//search/slist.php?lang=0&AuthorID=10034913
 

Tevékenység

Kutatás: A Dr. Neogrády Zsuzsanna által vezetett kutatócsoport tagjaként részvétel a kutatómunkában (in vivo és in vitro kísérletek végzése).

Oktatás: Állatorvosi biokémia gyakorlatok tartása magyar és angol nyelven. Összehasonlító biokémia előadások és szemináriumok, valamint Biológiai kémia előadások tartása a biológus BSc és MSc képzésben.